GMO

 

Mozda se pitate kakve veze ima GMO i EFT.
Nema direktne, bar na prvi pogled.

Ali u suštini, veza EFT-a i GMO je u sledećem:
EFT nas dovodi u stanje da donosimo bolje odluke (jer zaglavljene emocije ne dozboljavaju jasno razmišljanje). Ovo što se dešava ne ostavlja nikog ravnodušnim. Uklonite zaglavljene emocije kako bi donosili najbolje moguće odluke.
EFT može znatno da nam pomogne da održimo zdraviji imuni sistem, jer ne isprocesovane emocije dovode do slabljenja imunog sistema.
EFT omogućava da brže detoksifikujemo ekstra toksine kojima su GMO pretrpani i tako sprečimo bar neke posledice koje donosi GMO, a mogu biti fatalne, ne samo za nas nego i celo čovečanstvo.

Pogledajte na linku tekst koji više objašnjava vezu EFT-a i GMO i objavljen je nedavno u jednom od naših poznatih časopisa o zdravlju.

Pored toga što Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća pruža prvoklasnu EFT edukaciju, takođe pruža edukaciju u svim ključnim oblastima života, uključujući i wellbeing i holistički pristup zdravlju. Stoga su ove informacije u potpunosti u skladu sa programom Studija, a posebno u skladu sa seminarom Kako postati i ostati zdrav, tj seminar Holističkog pristupa zdravlju.

Veliki protivnik GMO, kao i svetski poznavalac i edukator na temu GMO, Jefri Smit, je dao saglasnost da prevedemo određene njegove tekstove i prezentacije na ovu temu i omogućimo pristup ovim vrednim informacijama svima na našim prostorima.

Možete skinuti i prevedeni pdf fajl, jer je Jefri Smit to odobrio i preporučio, kao i skinuti power point prezentacije koju možete podeliti sa drugima.

Link na pdf file: Genetski inženjering
Link na kratku power point prezentaciju: Genetski inženjering - kratka Prezentacija

Link na srednju power point prezentaciju: Genetski inženjering - srednja Prezentacija

Link na dugačku power point prezentaciju: Genetski inženjering - dugačka Prezentacija

Imajte na umu da je prezentacija rađena za narod Amerike, tako da zanemarite ono što se odnosi na edukacioni materijal na američkom tržištu. Sve ostalo je od neprocenjivog značaja za vaše razumevnje ove tematike, ukoliko vam još uvek nije jasno šta je genetski inžinjering, kakve su poznate posledice i kakvi su mogući rizici.

U skladu sa ovim informacijama, možete pogledati i izuzetnu emisiju u kojoj je gost takođe izuzetan čovek sa naših prostora, Nikola Aleksić, koji se zalaže svim srcem za ljudska prava, prava svog naroda i lična prava u izboru prirodne i zdrave ishrane. Ovo nije samo zalaganje za prirodnu hranu, ovo je zalaganje za osnovna ljudska prava. Ako nam se ukine pravo na zdravu hranu, šta je sledeće? Samo smo jedan korak do toga da nam ugrade čipove kojima smo kontrolisani.

Intervju sa Nikolom Aleksicem


Šta nam nosi hrana koju kupujemo? Posle ovog klipa još više će vam biti jasno zašto se hraniti prirodno i šta treba izbegavati.

Sta nam nosi hrana koju kupujemo?


Krakak uvod u novi film. Svet kakav želi Monsanto (nije preveden, pogodan za one koji razumeju engleski i francuski).

Sta nam radi Mosanto

 

Izaberite edukaciju, ne ignoranciju. To smo dužni ne samo sami sebi i majci Planeti nego i svojim pokolenjima.

Pošaljite link ove strane  www.TehnikaEmocionalneSlobode.com/home/razno/GMO/ prijateljima (možete koristiti Tell a Friend, gore levo) da se bolje upoznaju sa ovom tematikom, kako bi proširili prave informacije i onog što se već duže vremena kuva u nekim kuhinjama.

PS. Upotpunite svoje znanje i veštine kroz edukaciju koju vam nudi Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća.